OM OPEN STAGE

INSPIRERAT AV OPEN STAGE-UTBUDET I NEW YORK FÖDDES TANKEN OM ATT DRIVA NÅGOT LIKNANDE I GÖTEBORG. HÄR ÄR DET ARTISTERNA OCH FRAMTRÄDANDENA SOM STÅR I FOKUS. ATT MAN KAN DRICKA NÅGOT GOTT TILL ÄR BARA EN BONUS.
GÖTEBORG OPEN STAGE ÄR EN ÖPPEN SCEN DÄR DEN SOM VILL FÅR MÖJLIGHET ATT FRAMTRÄDA, ATT UPPTRÄDA INFÖR PUBLIK, FRAMFÖRA SIN MUSIK, SINA TEXTER, SÅNGER, BERÄTTELSER, BETRAKTELSER, DANS ELLER DYLIKT.
VAR: Vi kör Göteborg Open Stage på Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8 och hoppas på så snar återkomst som möjligt! För tillfället inga planerade event.
Du kommer lätt dit med spårvagn 3, 9 eller 11.
NÄR:
Våren  2021: Pga restriktioner gällande Covid-19 så har vi tyvärr inga inplanerade datum än. Vi återkommer så snart vi kan!!!
Hösten 2021: TBA

OBS! Ändringar kan ske med hänvisning till restriktioner pga Covid-19
HUR: Anmälan görs  HÄR på hemsidan eller på plats samma kväll eventet äger rum .  Svar skickas VIA MAIL till den som anmält sig så att man vet att man har en plats, man får inte automatiskt en plats vid anmälan. Intresseanmälan kan göras till närmast kommande event, ej till samtliga.
Vill man anmäla sig till samma kväll gör man det från 18.30. OBS endast 3 öppna platser under höstens event.
Framträdena börjar 19.00 och beräknas hålla på till  21:00. Har man föranmält och fått plats, så kommer man 18.20 och signar in för att säkra sin plats. Under 10 minuter har man scenen till förfogande, tre mickar+stativ, gitarrer o.d. kan linas in. Har du nylonsträngad gitarr skall den gå att lina in; stålsträngad gitarr möjligt att micka upp, men helst lina. Under hösten kör vi mindre sättningar, inga band. OBS!!! Med hänvisning till Corona-restriktioner så ombedes alla som kan att ta med egen mic och egna kablar, enkel uppsättning då man helst skall klara att själv rigga och koppla in på scenen. Egna, bärbara, ej för stora instrument välkomnas, möjlighet finns också att plugga in smartphones  om man vill ha inspelat komp. Åldersgränsen är min. 20 år (ingen övre). Fri entré för artister OCH publik.
PRENUMERERA GÄRNA PÅ KANALEN GÖTEBORG OPEN STAGE PÅ YOUTUBE SÅ HÅLLER NI ER UPPDATERADE MED VAD SOM HÄNDER! https://www.youtube.com/channel/UCF_mhgv9tFY17pL9jpZdkJw