OM OPEN STAGE

INSPIRERAT AV OPEN STAGE-UTBUDET I NEW YORK FÖDDES TANKEN OM ATT DRIVA NÅGOT LIKNANDE I GÖTEBORG. HÄR ÄR DET ARTISTERNA OCH FRAMTRÄDANDENA SOM STÅR I FOKUS. ATT MAN KAN ÄTA OCH DRICKA NÅGOT GOTT TILL ÄR BARA EN BONUS.
GÖTEBORG OPEN STAGE ÄR EN ÖPPEN SCEN DÄR DEN SOM VILL FÅR MÖJLIGHET ATT FRAMTRÄDA, ATT UPPTRÄDA INFÖR PUBLIK, FRAMFÖRA SIN MUSIK, SINA TEXTER, SÅNGER, BERÄTTELSER, BETRAKTELSER, DANS ELLER DYLIKT.
VAR: Under våren 2019 kommer vi köra Göteborg Open Stage på Oceanen, Stigbergstorget 8. Du kommer lätt dit med spårvagn 3, 9 eller 11.
Mellan hösten 2013-2018 höll vi till på Pustervik.
NÄR: Våren 2019: 27/1, 24/2, 24/3, 14/4 och 19/5
HUR: Anmälan görs  HÄR på hemsidan eller på plats samma kväll eventet äger rum .  Svar skickas VIA MAIL till den som anmält sig så att man vet att man har en plats, man får inte automatiskt en plats vid anmälan
Vill man anmäla sig till samma kväll gör man det från 18.30. Framträdena börjar 19.00 och beräknas hålla på till  21.30. Har man föranmält och fått plats, så kommer man 18.30 och signar in för att säkra sin plats. Under 7 minuter har man scenen till förfogande, tre mickar+stativ, gitarrer o.d. kan linas in. Har du nylonsträngad gitarr bör den gå att lina in; stålsträngad gitarr möjligt att micka upp, men helst lina. Utrymme finns för mindre sättningar, ej större band, det kommer gå snabbt mellan akterna, ett par minuter. Egna, bärbara, ej för stora instrument välkomnas, möjlighet finns också att plugga in smartphones  om man vill ha inspelat komp. Åldersgränsen är min. 20 år (ingen övre). Fri entré för artister OCH publik.
PRENUMERERA GÄRNA PÅ KANALEN GÖTEBORG OPEN STAGE PÅ YOUTUBE SÅ HÅLLER NI ER UPPDATERADE MED VAD SOM HÄNDER! https://www.youtube.com/channel/UCF_mhgv9tFY17pL9jpZdkJw